Στο «κόκκινο» η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού εξαιτίας τροχαίου
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς παρά μόνο για υλικές ζημιές - Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Πέτρου Ράλλη
Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/5) στον Κηφισό στο ύψος της Πέτρου Ράλλη.
Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο για υλικές ζημιές.
Όπως είναι φυσικό, στο σημείο υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία, ενώ έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως και την Αττική Οδό.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.