Στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας μπούκαραν το βράδυ της Κυριακής τέσσερις διαρρήκτες.
Η ομάδα των τεσσάρων έφθασε εκεί με τα ποδήλατα και προσπαθούσε να μπει στον χώρο αρκετή ώρα. Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έσπασαν τα εξωτερικά κάγκελα και ξήλωσαν το παράθυρο για να εισβάλουν και να αρπάξουν από τα γραφεία 200€.
Οι δράστες έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα και οι κινήσεις τους προκάλεσαν ενδιαφέρον μια και φαίνεται να γνώριζαν πως πέρα από τις κάμερες υπάρχει και συναγερμός που προσπάθησαν να τον αποφύγουν κάνοντας… έρπειν.
Όλα αυτά σε ένα από πολυσύχναστο σημείο στις 02:00 τα ξημερώματα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.