Στόχος αγνώστων που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές έγινε το Λύκειο Χερσονήσου στην Κρήτη.
Οι ζημιές διαπιστώθηκαν το πρωί της Τρίτης με το άνοιγμα του σχολείου.
Όπως διαπιστώθηκε οι άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει τζαμαρίες και παράθυρα, καταφέρνοντας να εισβάλουν στα γραφεία των καθηγητών και της διευθύντριας.
Εκτεταμένες φθορές καταγράφηκαν, επίσης, και στις τουαλέτες και σε αίθουσες διδασκαλίας, χωρίς, όμως, σύμφωνα με το neakriti.gr, να διαπιστωθούν κλοπές.
Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία ενώ μαθητές και καθηγητές του λυκείου ενημερώθηκαν ότι σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, τόσο για να διευκολυνθεί το έργο των Αρχών όσο και για λόγους ασφάλειας, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχουν επικίνδυνα θραύσματα γυαλιών.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.