Η αστάθεια επιστρέφει από αύριο Δευτέρα (8/6) στο προσκήνιο, φέρνοντας μπόρες και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Το στοιχείο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η έντονη κεραυνική δραστηριότητα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια.
Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επιμείνουν όλη την εβδομάδα και τα μελτέμια που θα αρχίσουν να πνέουν στα ανατολικά πελάγη, δημιουργείται ένα πιο επικίνδυνο σκηνικό για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, σημειώνει ο μετεωρολόγος.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.