Ένας πατέρας Ρομά από τους Σοφάδες Καρδίτσας, ο Βάιος, τόλμησε να πάει κόντρα σε όλα. Μεγάλωσε μέσα στους αυστηρούς, άγραφους κανόνες της κοινότητάς του, αλλά αποφάσισε να μην τους ακολουθήσει.
Δεν αρραβώνιασε τις κόρες του από παιδιά, δεν υποτάχθηκε στα έθιμα που κρατούν γενιές εγκλωβισμένες. Αντί για τις παραδόσεις, επέλεξε την παιδεία. Αντί για τη σιωπή, την ελευθερία. Ο αγαπημένος βιντεογράφος των γάμων των Ρομά μιλά στην κάμερα της εκπομπής για όλα όσα έχει δει πίσω από τον φακό του: τα μεγάλα δώρα, τις παρεξηγήσεις, τους «τσιγγάνικους σασμούς» που λύνουν ακόμη και διαζύγια.
Δείτε το τρέιλερ:
Παράλληλα, συμφωνεί με την αστυνόμευση των καταυλισμών και εξηγεί το γιατί, αναδεικνύοντας μια διαφορετική οπτική για το μέλλον των κοινοτήτων των Ρομά, ενώ αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα κλοπής από άλλους Ρομά. Μέσα από τη δική του ιστορία αναδεικνύεται μια νέα πραγματικότητα που γεννιέται σιωπηλά μέσα στους οικισμούς· εκεί όπου κάποιοι Ρομά αποφασίζουν να αλλάξουν το μέλλον τους.
Η εκπομπή ΘΕΜΑ UNCUT παρουσιάζεται από τον δημοσιογράφο του protothema.gr Φρίξο Δρακοντίδη. Μια εκπομπή χωρίς φίλτρα, χωρίς περικοπές. Μια ιστορία για το θάρρος να πας κόντρα στο ρεύμα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.