Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή Ζησιμαίικα της Αχαΐας, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λίγο μετά τις 18:30 η φωτιά οριοθετήθηκε
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.