Καμία εμπλοκή του δημάρχου Χανίων στην υπόθεση της μαφίας της Κρήτης, λένε πηγές της ΕΛΑΣ
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, καταγράφεται απόπειρα επηρεασμού του από μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία ο ίδιος απέρριψε
Ουδεμία εμπλοκή στην υπόθεση της μαφίας της Κρήτης έχει ο δήμαρχος Χανίων, διευκρινίζουν πηγές της ΕΛΑΣ.
Αντιθέτως, κατά τις ίδιες πληροφορίες, καταγράφεται απόπειρα επηρεασμού του από μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία ο ίδιος απέρριψε, αποφεύγοντας οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία και ενέργεια.
Ως εκ τούτου, κάθε αναφορά ή υπαινιγμός περί εμπλοκής του δημάρχου Χανίων είναι αβάσιμος και δεν στηρίζεται σε κανένα στοιχείο της δικογραφίας. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει με αμείωτη ένταση το έργο της για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την προσαγωγή όλων των υπευθύνων ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.