Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λάρισα η δράση μιας σπείρας τριών ατόμων που κυκλοφορούν με βαριοπούλες και κάνουν διαρρήξεις σε καταστήματα.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η σπείρα έχει ήδη χτυπήσει τρία βενζινάδικα. Στην τελευταία χρονικά διάρρηξη προχθές, Κυριακή, έσπασαν την είσοδο με βαριοπούλα «σηκώνοντας» το χρηματοκιβώτιο με 8.000 ευρώ.
Με τον ίδιο τρόπο η τριπλέτα των διαρρηκτών το ίδιο βράδυ «άνοιξε» και κάβα κλέβοντας μπουκάλια με ποτά αλλά και χρήματα (150 ευρώ). Δεν δίστασαν να δράσουν με τον ίδιο τρόπο και για να εισβάλλουν σε κομμωτήριο προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ αν και έκλεψαν μόλις ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ από την ταμιακή μηχανή του καταστήματος.
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα