Ένας 75χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν ο ηλικιωμένος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος μιας 11χρονης ενώ της έδειξε και τα γεννητικά του όργανα.
Μετά την καταγγελία ο 75χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.