Συνολικά 18 χτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του (πρόσωπο, θώρακα και πλάτη), δέχτηκε 35χρονος από την Καλλονή από συνομίληκο του από το χωριό Άργενος, στη Λέσβο.
Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δυο άνδρες συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, στη διάρκεια του συνεχιζόμενου από χτες «πανηγυριού του ταύρου» στην Αγία Παρασκευή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.
Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμπεται στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.