Πρόβλημα σε πλοίο στις Σποράδες - Αντικαταστάθηκε άμεσα από άλλο της ίδιας εταιρείας
To πλοίο παρουσίασε πρόβλημα, καθώς εκτελούσε το δρομολόγιο του Βόλο-Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο
Άμεση ήταν η παρέμβαση της εταιρείας Seajets στην Αλόννησο σε βλάβη, που προέκυψε με το πλοίο Superstar, που εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο από Βόλο για Σποράδες.
Σύμφωνα με το astratv.gr το Superstar εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλο-Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο, όταν κατά τη διάρκεια του κατάπλου στο λιμάνι της Αλοννήσου παρουσιάστηκαν ενδείξεις για υψηλή θερμοκρασία στο σύστημα ψύξης λόγω πιθανής εισροής ξένου αντικειμένου.
Η εταιρεία αντικατέστησε το Superstar με το ταχύπλοο Speedrunner Jet 2, που βρισκόταν στο λιμάνι του Μαντουδίου, το οποίο θα εκτελέσει τα δρομολόγια από Αλόννησο προς Σκόπελο και Σκιάθο. Το τελευταίο μέρος του δρομολογίου από Σκιάθο προς Βόλο θα πραγματοποιηθεί από άλλο πλοίο της εταιρείας, την Ιωλκός.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών