Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, το πρωί της Τρίτης (3/6), ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το οποίο φαίνονται ορισμένα από τα stories που είχε ανεβάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του Game 2 της σειράς των τελικών ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον Παναθηναϊκό.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, παράλληλα με το βίντεο πήρε θέση αναφέροντας: «Αναρωτιόμαστε: τα έχει δει αυτά η Πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές;».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έχει καλέσει τις δύο πλευρές (Γιαννακόπουλο και αδερφούς Αγγελόπουλους) σε συνάντηση την Τετάρτη (4/6), ενώ σε περίπτωση όπου δεν συμβεί αυτό τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί!
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.