Τροχαίο δυστύχημα με έναν αναβάτη μοτοσικλέτας να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιφερειακή Υμηττού της Αττικής Οδού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο ήταν ηλικίας 46 ετών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:10 στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ανάμεσα στο 6ο και το 7ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Καρέα.
Η μηχανή στην οποία επέβαινε ο άτυχος 46χρονος έφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες.
Ο 46χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος σε νοσοκομείο όπου δυστυχώς μια ώρα αργότερα κατεληξε.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.