Δύσκολη αποδείχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος στό λιμάνι της Νέας Περάμου. Ύστερα από ώρες προσπαθειών από την Πυροσβεστική, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα.
Στο σημείο έσπευσαν νωρίτερα έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τη στιγμή που συνέδραμαν στην επιχείρηση και στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).
Από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Εκείνο που καθυστέρησε την επιχείρηση κατάσβεσης ήταν η δυσκολία στην πρόσβαση λόγω της τοποθεσίας των σκαφών εντός του λιμανιού.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.