Aτύχημα με το ποδήλατο είχε στην Κρήτη - όπου κάνουν οικογενειακά διακοπές - ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπορις Τζόνσον, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με το anatolh.com, ο γιος του Μπόρις Τζόνσον έπεσε με το ποδήλατο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο στήθος.
Ο γιός του Μπόρις Τζόνσον έπεσε με το ποδήλατο με αποτέλεσμα να υποστεί ένα κάταγμα στην κλείδα στο στήθος, με το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε μέχρι και σήμερα οπότε και πήρε εξιτήριο από τη χειρουργική κλινική.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας μετέβη και ο ίδιος στο ΓΝΑΝ για να επισκεφθεί το γιο του.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.