Δυο νεαρά άτομα, ένα εκ των οποίων ανήλικο, συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Κέρκυρα, μετά την καταγγελία για βιασμό 26χρονης τουρίστριας από τον Καναδά.
Η 26χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ξημερώματα της Κυριακής βιάστηκεαπό έναν 16χρονο Αλβανικής καταγωγής και έναν 18χρονο από τη Βουλγαρία στην περιοχή του Εμπορικού από τους συγκεκριμένους νεαρούς, οι οποίοι και συνελήφθησαν άμεσα.
Και οι δυο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»