Κατέληξε ο 11χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με το ποδήλατο του στο Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας, στις αρχές Αυγούστου, και είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικέςκακώσεις.
Το παιδί που ήταν με το ποδήλατο του, στο Λεσίνι όπου παραθέριζε, είχε παρασυρθεί από διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Μάλιστα στήθηκε επιχείρηση διακομιδής με τη συνοδεία περιπολικών για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο 11χρονος έδωσε σκληρή μάχη στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς σήμερα το πρωί εξέπνευσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα