Κατήγγειλε άνδρα ότι ασέλγησε σε βάρος του και τον λήστεψε
Σε βάρος του κατηγορουμένου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του κατηγορούμενου
Μάνος Τσαγκαράκης
Απροσδόκητη τροπή πήρε το ερωτικό τετ α τετ μεταξύ δυο Ελλήνων ανδρών στην Κομοτηνή, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς στη συνέχεια ο ένας από τους δυο κατήγγειλε τον άλλον για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του αλλά και για ληστεία.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το θύμα στην καταγγελία που υπέβαλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ο φερόμενος ως δράστης προχώρησε αρχικά σε ασελγή πράξη σε βάρος του παρά την θέλησή του, αλλά στη συνέχεια τον χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα είχε στην κατοχή του.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του κατηγορούμενου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και, αφού του ασκήθηκε η σχετική δίωξη, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.