Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Διόνυσο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κεραυνό στο ύψος της Άνοιξης και στο σημείο επιχειρούν 3 οχήματα με 8 πυροσβέστες.
Λίγο αργότερα η φωτιά παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, όμως οι Πυροσβεστικές δυνάμεις βρέθηκαν αντιμέτωποι και με δεύτερη εστία.
Περίπου την ίδια ώρα, φωτιά ξέσπασε και στο Γραμματικό επίσης από κεραυνό. Φωτιά ξέσπασε και στον Μαραθώνα πάλι από κεραυνό σε δασική έκταση, πάνω από το ελικοδρόμιο. Στην περιοχή δεν βρέχει και σηκώθηκαν εναέρια μέσα.
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.