Τη δική του περιγραφή για το επεισόδιο σε βάρος του με δράστη τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη έκανε στη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο υπάλληλος του «Ελ.Βενιζέλος» που δέχθηκε την επίθεση.
Η μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη υποβλήθηκε, χθες, Τετάρτη, και αφορά το βίαιο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής.
Η έγκληση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής, αδικήματα που διώκονται κατ' έγκληση, απαιτείται δηλαδή μήνυση από τον παθόντα.
Ο νεαρός υπάλληλος είχε ενημερωθεί από τους αστυνομικούς που είχαν επέμβει στην υπόθεση την περασμένη Παρασκευή ότι είχε το δικαίωμα να κάνει μήνυση, εκείνος είχε επιφυλαχθεί για την άσκηση του δικαιώματός του και εν τέλει προχώρησε στην υποβολή της έγκλησης την Τετάρτη.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.