Η Κρήτη έχει παράδοση στους... πολλούς κουμπάρους σε γάμους και οι συντεκνιές θεωρούνται θεσμός. Ομως ο γάμος που θα γίνει στις 11 Ιουλίου στο Φόδελε, ίσως και να καταρρίπτει ρεκόρ.
Ο Γιώργης και η Χαρά θα ενωθούν ενώπιον Θεού, ανθρώπων και...50 κουμπάρων στο μυστήριο που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στο Φόδελε του Δήμου Μαλεβιζίου.
Αν κρίνουμε από τον αριθμό των κουμπάρων, οι καλεσμένοι θα είναι χιλιάδες.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.