Η Κρήτη έχει παράδοση στους... πολλούς κουμπάρους σε γάμους και οι συντεκνιές θεωρούνται θεσμός. Ομως ο γάμος που θα γίνει στις 11 Ιουλίου στο Φόδελε, ίσως και να καταρρίπτει ρεκόρ.
Ο Γιώργης και η Χαρά θα ενωθούν ενώπιον Θεού, ανθρώπων και...50 κουμπάρων στο μυστήριο που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στο Φόδελε του Δήμου Μαλεβιζίου.
Αν κρίνουμε από τον αριθμό των κουμπάρων, οι καλεσμένοι θα είναι χιλιάδες.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.