Λάρισα: Ανήλικοι λεηλατούσαν βαγόνια του ΟΣΕ

Λάρισα: Ανήλικοι λεηλατούσαν βαγόνια του ΟΣΕ

Οι ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα σημείο της πόλης, έχοντας τα κλοπιμαία στο Ι.Χ. που επέβαιναν

Ose
«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν δύο ανήλικοι που εισέβαλαν σε βαγόνια τρένου ήταν σταθμευμένα στις γραμμές του δικτύου του Ο.Σ.Ε. στη Λάρισα και ξήλωσαν εννέα αλουμινένια πλαίσια από τα παράθυρα, με σκοπό να να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα σημείο της πόλης, έχοντας τα κλοπιμαία στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Τα κλεμμένα πλαίσια αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε., ενώ στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι και τρία κλειδιά.

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μαζί με τις μητέρες τους στις οποίες ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Έκλεψε κηπευτικά από χωράφι
Έκπληκτος έμεινε ένας 49χρονος όταν πήγε στο χωράφι του στην Κω και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά δέκα δισκία με σπορόφυτα κηπευτικά αξίας 700 ευρώ. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την κλοπή που είχε γίνει την περασμένη Κυριακή και εντόπισαν τον δράστη, έναν 41χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκλεψε τα φυτά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης