Περιστέρι: «Ο πατέρας ήταν έξαλλος», λέει αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του 74χρονου που ασέλγησε σε 16χρονο

Περιστέρι: «Ο πατέρας ήταν έξαλλος», λέει αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του 74χρονου που ασέλγησε σε 16χρονο

«Το παιδί ήταν σε ήρεμη κατάσταση, δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τι είχε γίνει»  λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του ηλικιωμένου

peristeri-aselgeia
Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση ενός 74χρονου παιδόφιλου ο οποίος χθες το απόγευμα ασέλγησε σε βάρος ενός 16χρονου παιδιού με νοητική στέρηση έξω από το γήπεδο της Χωράφας, στο Περιστέρι.

Τον ηλικιωμένο κατάφερε να ακινητοποίησει και να συλλάβει ένας Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και εκείνη την ώρα έκανε γυμναστική στο Δημοτικό Στάδιο. Ολα έγιναν λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο ηλικιωμένος προσέγγισε τον 16χρονο ο οποίος καθημερινά πηγαίνει για τρέξιμο στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο 74χρονος εκμεταλλευόμενος τη διανοητική κατάσταση του παιδιού κατάφερε να τον απομονώσει σε ένα παγκάκι, δίπλα από το στίβο, και άρχισε να τον χαϊδεύει. Ο Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιλήφθηκε τις "περίεργες" προθέσεις του ηλικιωμένου και τον ρώτησε τι συμβαίνει.

peristeri-aselgeia-2
Κλείσιμο


Μόλις κατάλαβε πως δεν γνωρίζει το παιδί τον ακινητοποίησε και κάλεσε το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου. Οι Αστυνομικοί που κλήθηκαν για το περιστατικό πέρασαν χειροπέδες στον 74χρονο παιδόφιλο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για Κατάχρηση Ανηλίκου σε Ασέλγεια. Στο σημείο έφτασαν και οι γονείς του ανήλικου οι οποίοι σε κατάσταση σοκ έμαθαν τι είχε προηγηθεί.

Όπως λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του ηλικιωμένου, το παιδί παρακολούθουσε αμίλητο μην έχοντας συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο από τον οποίο γλίτωσε.

peristeri-aselgeia-3


«Το παιδί είναι της γειτονιάς και περνούσα τυχαία από το σημείο και είδα τον πατέρα του εξαγριωμένο έξω από το περιπολικό. Τον κύριο που είχε κάνει τις ασελγείς πράξεις πάνω στο παιδί τον είχαν συλλάβει ήδη οι Αστυνομικοί και ήταν στο περιπολικό για να τον οδηγήσουν στο Τμήμα.

Το παιδί ήταν σε ήρεμη κατάσταση, δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τι είχε γίνει. Ο πατέρας πάλι ήταν εξαγριωμένος, έλεγε 'θα έρθω στο Τμήμα να σε βρω θα δεις τι θα πάθεις'», λέει ο κάτοικος της περιοχής.

Aυτόπτης μάρτυρας από το Περιστέρι


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο ποινολόγιο, ψηφιοποίηση απουσιών και app για το bullying - Όλες οι αλλαγές στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Τεράστιο ενδιαφέρον για το «Rodos Week» στα βρετανικά ΜΜΕ - Η Ελλάδα πρώτη χώρα που κάνει κάτι τέτοιο

Ταϊλάνδη: Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης