Νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου που μαχαίρωσε και σκότωσε την 29χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0d9z9t3hnbt)
«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος, σύμφωνα με το Star.
Η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δραστης έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.