Κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα σε δωμάτιο στον τρίτο όροφο της φοιτητικής εστίας της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων.
Πρώτο μέλημα των πυροσβεστών ήταν η απομάκρυνση των φοιτητών οι περισσότεροι από τους οποίους κοιμόντουσαν την ώρα της φωτιάς. Όλοι τελικά απομακρύνθηκαν με ασφάλεια εκτός από μία φοιτήτρια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του agon.gr το δωμάτιο από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και από τον μεγάλο όγκο νερού, που χρειάστηκε για να γίνει η κατάσβεση.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.