Στη σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, εκβίαση και εγκληματική οργάνωση, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον 26χρονο σε εγκαταλειμμένο παράπηγμα στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα στο παράπηγμα εντοπίστηκαν πέντε αλλοδαποί, που ανέφεραν ότι εισήλθαν στην χώρα προ τεσσάρων ημερών με τη βοήθεια του συλληφθέντα και συνεργών του και κρατούνταν εκεί παρά τη θέληση τους, ενώ εκβιάζονταν προκειμένου να καταβάλουν το συμφωνηθέν ποσό για την μεταφορά τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους