Βόλος: Αλβανός πέταξε από το παράθυρο τα ναρκωτικά αλλά συνελήφθη

Βόλος: Αλβανός πέταξε από το παράθυρο τα ναρκωτικά αλλά συνελήφθη

Είχε φτιάξει καβάτζα μέσα σε δάσος για να κρύβει τα ναρκωτικά

kannavi-volos
Μόλις είδε το μπλόκο για αλκοτέστ που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας κοντά στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στον Βόλο ο νεαρός Αλβανός οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, πέταξε από το παράθυρο μια συσκευασία με ναρκωτικά, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε.

Η σακούλα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31 γραμμαρίων κατασχέθηκε και παρελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό. Στη συνέχεια, ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς μια υπαίθρια "καβάντζα" που διατηρούσε μέσα σε μια δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, όπου έκρυβε άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 216 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Volos-kannabi


Κλείσιμο
Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς απαγορευμένων ουσιών.

Είχε μισό κιλό κάνναβης και ζυγαριά

Τρεις συσκευασίες με συνολικά 426 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα λευκής σκόνης άγνωστης σύνθεσης που εστάλη για ανάλυση και μια ηλεκτρονική ζυγαριά κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα στον Πύργο, όπου έκαναν έρευνα την Τρίτη. Ο ένοικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζει ο καιρός με «χειμωνιάτικη φωτοβολίδα» από το Σάββατο - Χιόνια στην Αττική βλέπει ο Μαρουσάκης

Προχωράει ο γάμος των ομοφύλων: Ο συμβιβασμός με Βορίδη, οι υφυπουργοί και ο χάρτης των γαλάζιων βουλευτών

Φοροκαμπάνες στον γάμο της Ελέτσι: Στο μικροσκόπιο δώρα, χορηγίες ακόμα και τα «φακελάκια» στον γαμπρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης