12χρονος πόζαρε με όπλο και πάνω σε περιπολικό στη Λέσβο

12χρονος πόζαρε με όπλο και πάνω σε περιπολικό στη Λέσβο

Την διενέργεια άμεσης έρευνας από την Ασφάλεια Μυτιλήνης προκάλεσαν οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

peripoliko_mera_art
Την διενέργεια άμεσης έρευνας από την Ασφάλεια Μυτιλήνης προκάλεσαν οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικόνιζαν ένα 12χρονο αγόρι να ποζάρει πάνω σε ένα περιπολικό της Αστυνομίας στη Λέσβο κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, αλλά και κρατώντας μια καραμπίνα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος Έλληνας που κατοικεί σε χωριό της Λέσβου και προέκυψε ότι έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς του καθώς εμπλέκεται σε κλοπές τροχοφόρων. Στην κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 12χρονος παραδέχθηκε ότι τον Ιούλιο του 2022 κατείχε παράνομα το κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν δύο Έλληνες που ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία του όπλου χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανηλίκου παιδιού για το ίδιο αδίκημα και σε βάρος του πατέρα του για παραμέληση της εποπτείας του, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

Mytilini-12xronos-oplo
Κλείσιμο






Ειδήσεις σήμερα:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μέλανι

Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Έρχεται νέο κύμα κρύου το Σαββατοκύριακο

Σέξι mob wife με ψεύτικη γούνα στα χιόνια η Κλόε Καρντάσιαν - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης