Αγρίνιο: Συνελήφθη ένας ανήλικος και τρία νεαρά άτομα που διακινούσαν κοκαΐνη

Αγρίνιο: Συνελήφθη ένας ανήλικος και τρία νεαρά άτομα που διακινούσαν κοκαΐνη

Οι συλληφθέντες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι τους έκαναν έλεγχο το βράδυ της Πέμπτης

opke
Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 16 χρόνων κατηγορείται ότι διακινούσε κοκαΐνη στο Αγρίνιο, μαζί με άλλους δυο άνδρες ηλικίας 18 και 20 χρόνων και μία 21χρονη γυναίκα, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι τους έκαναν έλεγχο το βράδυ της Πέμπτης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τράπηκε σε φυγή πετώντας στο έδαφος τα ναρκωτικά και αντιστάθηκε σθεναρά όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, σπρώχνοντάς τους βίαια με τα χέρια και τα πόδια του, χωρίς να αποφύγει την σύλληψη. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 28,5 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι και προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ και σε βάρος των γονέων του 16χρονου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.



Ειδήσεις σήμερα:

Φρενίτιδα με το πρωτοχρονιάτικο «έθιμο» του TikTok - Χώνονται κάτω από τα τραπέζια και τρώνε σταφύλια για να βρουν τον έρωτα της ζωής τους

Ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο «Πριγκιπώ» - Μέσα σε 6 λεπτά άρπαξαν κοσμήματα αξίας €200.000 - Βίντεο και φωτογραφίες


«Γιατί παλικάρι μου, γιατί» - Τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης