Γυναίκα «σήκωσε» χρηματοκιβώτιο με τιμαλφή από σπίτι στη Ρόδο

Γυναίκα «σήκωσε» χρηματοκιβώτιο με τιμαλφή από σπίτι στη Ρόδο

 Η 31χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο και το περιεχόμενό του δεν έχουν βρεθεί ακόμη

peripoliko_
Εύκολα θα μπορούσε να ασχοληθεί με την... άρση βαρών μια 31χρονη Ελληνίδα, η οποία τρύπωσε από ένα ανασφάλιστο παράθυρο σε ένα σπίτι σε περιοχή της Ρόδου και «σήκωσε» από το εσωτερικό ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας 7.000 ευρώ!

Η κλοπή, που έγινε στις 24 Νοεμβρίου, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού και σε βάρος της 31χρονης σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Η γυναίκα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο και το περιεχόμενό του δεν έχουν βρεθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται.

Ιερόσυλος διέρρηξε εκκλησία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έτυχε να περιπολούν έξω από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στην περιοχή Τριαντέικα του Αγρινίου, άκουσαν τον κρότο από ένα παράθυρο του ναού που έσπασε ένας 44χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει και τον έπιασαν στα πράσα. Μάλιστα, στο προαύλιο της εκκλησίας βρέθηκε ένας κόφτης μετάλλων, ο οποίος κατασχέθηκε ως πειστήριο. Σε βάρος του 44χρονου ιερόσυλου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι ξήλωναν λάστιχα ποτίσματος από αγροτεμάχια σε περιοχή της Φαρκαδόνας και τα φόρτωναν στο Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας της γυναίκας, το μεσημέρι της Κυριακής. Το όχημα και τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ντιμπέιτ» Νέας Αριστεράς-ΣΥΡΙΖΑ με ενδιάμεσο τον Τσίπρα: Η πρεμιέρα στο Σεράφειο και οι Ευρωεκλογές

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης