Προτάσεις-λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί στον αθλητισμό το κλείσιμο του ΟΑΚΑ Καπράλου σε Βρούτση

Προτάσεις-λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί στον αθλητισμό το κλείσιμο του ΟΑΚΑ Καπράλου σε Βρούτση

«Είμαστε στη διάθεση της Πολιτείας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού για την επιτάχυνση των διαδικασιών

oaka87e91
O πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος είχε έκτακτη συνάντηση την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το πρόβλημα ασφάλειας στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Καπράλος τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια των αθλητών και των αθλουμένων στους αγωνιστικούς χώρους και επανέλαβε την πάγια θέση της ΕΟΕ ότι πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Vroutsis_Capralos
Αριστερά ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και δεξιά ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος


Κλείσιμο
Επισήμανε, επιπλέον, ότι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ήταν και παραμένει η «καρδιά» του ελληνικού αθλητισμού και ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία του.

Επίσης, παρέδωσε στον υπουργό συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθούν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται στον ελληνικό αθλητισμό, από την αναστολή της λειτουργίας του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τέλος, επισήμανε στον κ. Βρούτση ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι στη διάθεση της Πολιτείας, για να προσφέρει κάθε πιθανή βοήθεια για να λυθεί νωρίτερα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

«Καμπανάκι» Καρύδη: Να γίνουν έλεγχοι και στα άλλα έργα Καλατράβα - Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης