ΟΑΚΑ: Μπαράζ επαφών Βρούτση για να συνεχιστεί η δραστηριότητα Ομοσπονδιών και Σωματείων

ΟΑΚΑ: Μπαράζ επαφών Βρούτση για να συνεχιστεί η δραστηριότητα Ομοσπονδιών και Σωματείων

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, Ομοσπονδίες, σωματεία και τις διοικήσεις ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Ολυμπιακού Χωριού – Στόχος να συνεχιστεί η αθλητική δραστηριότητα

oaka1
Αλλεπάλληλες συναντήσεις, με όλη την αθλητική κοινότητα, έχει για δεύτερη συνεχή ημέρα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης μαζί με τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, στόχος των επαφών είναι να αναζητηθούν και να δρομολογηθούν άμεσα οι βέλτιστες δυνατές λύσεις για την απρόσκοπτη συνέχεια της αγωνιστικής δραστηριότητας των δεκάδων Ομοσπονδιών και Σωματείων, των εκατοντάδων αθλητριών και αθλητών, έπειτα από την επώδυνη απόφαση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, όπου χτυπά η καρδιά του ελληνικού Αθλητισμού.

Η απόφαση θεωρείται αναγκαία και απαραίτητη και ελήφθη με μόνο γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

Ο Υπουργός κάλεσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, τους προέδρους των Ομοσπονδιών Ποδηλασίας (Βασίλη Διαμαντόπουλο), Ξιφασκίας (Γιάννη Λιγνό), Τσιρλίντινγκ (Μάικ Φουντεδάκη), Χόκεϊ επί Χόρτου (Μαργαρίτα Καρρά), τον γ.γ. της Ομοσπονδίας Χάντμπολ (Κώστα Σταματιάδη), τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και διοικητικό ηγέτη του τμήματος Χάντμπολ της ΑΕΚ (Σταμάτη Παπασταμάτη) και άλλους αθλητικούς παράγοντες, καθώς και τις διοικήσεις του ΟΑΚΑ, του ΣΕΦ και του αθλητικού κέντρου στο Ολυμπιακό Χωριό.

«Κάνουμε τάχιστα οτιδήποτε χρειάζεται και θα βρούμε λύσεις»

«Κάνουμε τάχιστα οτιδήποτε χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ» υπογραμμίζει ο κ. Βρούτσης, τονίζοντας:

Κλείσιμο
«Και θα βρούμε τις λύσεις, τις εναλλακτικές για την απρόσκοπτη συνέχεια στη λειτουργία των Ομοσπονδιών και των σωματείων, των αθλητριών και των αθλητών, τις οποίες θα ανακοινώσουμε, αλλά και τις προοπτικές ώστε το ΟΑΚΑ, ασφαλέστατο να αποδοθεί ξανά στην αθλητική οικογένεια».

Επισημαίνεται ότι ήδη από χτες Σάββατο αποστάλθηκε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας η σχετική Μελέτη, που διαπίστωσε την έλλειψη στατικής επάρκειας των Στεγάστρων Καλατράβα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, προκειμένου να συγκροτηθεί άμεσα ομάδα ειδικών, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ώστε να αξιολογηθούν οι παραδοχές και τα συμπεράσματά της και να προταθούν οι περαιτέρω αναγκαίες ενέργειες.





Ειδήσεις σήμερα:

74χρονος πυροβόλησε δύο άτομα σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα - Ένας νεκρός, συνελήφθη ο δράστης

Στο Spetses Mini Marathon έτρεξαν Κασσελάκης και Τάιλερ – Δείτε βίντεο

Τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, κοντά στο Κοινοβούλιο - Τέσσερις νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης