«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σε γραφείο τελετών

«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σε γραφείο τελετών

Δείτε το βίντεο - «Μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με “σταυρώσετε” είναι το μήνυμα του νυν προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Θεόδωρου Μητράκα

«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
mitrakas1
Με σκηνοθεσία που παραπέμπει σε γουέστερν και σκηνικό ένα γραφείο τελετών αποφάσισε να γυρίσει το προεκλογικό του σποτ ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, Θεόδωρος Μητράκας.

Το βίντεο ανοίγει με τον κ. Μητράκα, που είναι πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, να μπαίνει στο γραφείο τελετών και να περπατά αργά και αποφασιστικά στο χαλί, σε ένα πλάνο πλαισιωμένο από φέρετρα.

«Γεια σου ρε Μητράκα» τον χαιρετά ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών. Αντί χαιρετισμού, κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα πράξει στις περιφερειακές εκλογές, με τον υπεύθυνο να λέει «Τζιτζικώστας».

«Εμένα θα με ψηφίσεις;» ρωτά ο υποψήφιος για να πάρει την απάντηση: «Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας».

Κλείσιμο
Η απάντηση μάλλον δεν καθησύχασε τον κ. Μητράκα που αγρίεψε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. «Λες αλήθεια;» τον ρωτά έντονα. «Να σε θάψω» σπεύδει να του απαντήσει ο υπεύθυνος, που από τη μία τρέμει και από την άλλη σταυροκοπιέται.

Το σποτ καταλήγει με τους δύο άντρες μπροστά από πάμπολλα προϊόντα, απαραίτητα για ένα γραφείο τελετών. «Και δεν ξεχνάμε, σταυρό στον Μητράκα», λέει ο υπεύθυνος, με τον κ. Μητράκα να απαντά «Σωστός».

Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση....αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο "πλάκα " με τους φίλους μας.....σοβαρά όμως μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με "σταυρώσετε "......

Posted by Θεόδωρος Μητράκας on Tuesday, September 19, 2023


Στην ανάρτησή του, ο κ. Μητράκας έγραψε ότι οι εκλογές είναι σοβαρή υπόθεση, όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και λίγο πλάκα με τους φίλους του.

«Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση… Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο "πλάκα " με τους φίλους μας… Σοβαρά όμως μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με "σταυρώσετε "...», έγραψε.



Δείτε βίντεο: «Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος


Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Η μυστική συνάντηση του επιτελείου Κασσελάκη – Το κρυφό «στρατηγείο» και οι μεταγραφές

Έρωτας και εξουσία στον αιώνα της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης