Δεν άντεξε τελικά ο 14χρονος από τον Εύλαλο της Ξάνθης, ο οποίος από το μεσημέρι της Κυριακής νοσηλευόταν σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης αφού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία στο Εράσμιο.
Ο 14χρονος αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και διασωληνώθηκε, με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν για να τον επαναφέρουν αφού δεν είχε τις αισθήσεις του.
Αμέσως μετά δόθηκε εντολή να μεταφερθεί σε παιδιατρική ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης με τους γιατρούς να δίνουν και εκεί μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Τοπικά μέσα στην Ξάνθη αναφέρουν ότι η παραλία από την οποία ξεκίνησε η τραγωδία δεν διέθετε ναυαγοσώστη.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.