Πανικός από καπνογόνο που πετάχτηκε σε σχολείο στην Καλαμάτα

Πανικός από καπνογόνο που πετάχτηκε σε σχολείο στην Καλαμάτα

O ασυνείδητος που προκάλεσε χάος μέσα σε σχολικό κτίριο δεν εντοπίστηκε

epeisodia__16_
Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και πανικό, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Λυκείου Καλαμάτας προκάλεσε το «αστείο» που έκανε άγνωστος το πρωί της Τετάρτης, όταν πέταξε ένα καπνογόνο στον διάδρομο που οδηγεί στις αίθουσες με αποτέλεσμα το κτίριο να γεμίσει καπνό.

Αμέσως δόθηκε εντολή στους μαθητές να εκκενώσουν το κτίριο, αλλά ο ασυνείδητος που προκάλεσε χάος δεν εντοπίστηκε. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ήταν εξωσχολικός, ο οποίος εκτόξευσε το αναμμένο καπνογόνο την στιγμή που οι μαθητές έμπαιναν στις τάξεις τους από το διάλειμμα. Την ανόητη δολιοφθορά διερευνά ο αναπληρωτής διευθυντής, καθώς ο διευθυντής απουσιάζει σε εκδρομή με την Α' Λυκείου, ενώ ενημερώθηκε και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Το προηγούμενο Σάββατο, 29 Απριλίο,υ είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό, όταν ένα ανήλικο παιδί πέταξε μια κροτίδα μέσα σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας το οποίο κινείτο γεμάτο επιβάτες στην περιοχή της Εγλυκάδας. Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο και δυο από τις επιβάτιδες υπέβαλαν μήνυση εναντίον του άτακτου 12χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και της ασφάλειας των συγκοινωνιών, η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές, είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Αττική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας Αλβανών κακοποιών - Θύμα τους και μπασκετμπολίστας

Stoiximan Super League: Τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ όλα τα ματς της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης