Πάτρα: 66χρονος έκοψε τις φλέβες του και έπεσε από την ταράτσα
Στο σημείο έφτασε δύναμη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν πλέον αργά
Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης (18/4) στηνΠάτρα, όταν ένας άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό.
Σαστισμένοι οι κάτοικοι σε γειτονιά της Αρόης είδαν τον γείτονά τους να κάνει βουτιά θανάτου από την ταράτσα του σπιτιού, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο έφτασε δύναμη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν πλέον αργά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο σπίτι του αυτόχειρα βρέθηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα, ο 66χρονος έκοψε τις φλέβες του, με αποτέλεσμα όταν έπεσε στο κενό να έχει ήδη χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.