Συνελήφθη η οδηγός που πάτησε εν ψυχρώ έναν σκύλομε το αυτοκίνητό της το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.
Σύμφωνα με πηγές από το γραφείο του υπουργού Προστασίας του ΠολίτηΤάκη Θεοδωρικάκου, που ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεση, η οδηγός θα περάσει κανονικά τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Το περιστατικό, που προκαλεί αποτροπιασμό, έγινε περίπου στις 18:30 χθες το απόγευμα σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης. Ο σκύλος βρισκόταν σε ένα στενό.
Η οδηγός ενός αυτοκινήτου κινούνταν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο στενό και όπως φαίνεται στο βίντεο είχε σε πλήρη ορατότητα τον σκύλοπου βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ωστόσο αντί να περιμένει να περάσει, πήρε φόρα και εν ψυχρώ κινήθηκε κατά πάνω του πατώντας το. Η οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου και τράπηκε αμέσως σε φυγή.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.