Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Ο συνάδελφός του που επρόκειτο να τον παντρέψει μετέφερε το ξίφος και το πηλίκιό του

Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Ο συνάδελφός του που επρόκειτο να τον παντρέψει μετέφερε το ξίφος και το πηλίκιό του

Μια άκρως συγκινητική στιγμή στο Νευροκόπι Δράμας όπου έγινε  η κηδεία του 31χρονου - Με φωτογραφία στα χέρια της η σύντροφός του

κηδεια
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον ΕυστάθιοΤσιτλακίδη, του σμηναγού - κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Συντετριμμένοι έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι Δράμας, οι γονείς του 31χρονου πιλότου και λίγες ώρες αργότερα έφτασε το φέρετρό του καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Μπροστά βρέθηκε ο φίλος και συνάδελφός του ο οποίος επρόκειτο να τον παντρέψει με την αγαπημένη του Μαρίας. Ο φίλος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη περπάτησε μπροστά από το φέρετρο κρατώντας στα χέρια του το πηλίκιο και το ξίφος του 31χρονου σμηναγού κουμπάρου του. Ο ίδιος φάνηκε ξεκάθαρα στην κάμερα πως με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8tu097v4vt)

Με φωτογραφία του σμηναγού Τσιτλακίδη στα χέρια η σύντροφός του στην κηδεία

Στις 10 το πρωί έφτασε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μαρία, για το τελευταίο αντίο στον σμηναγό - κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας. Η συντετριμμένη κοπέλα έφτασε στον ναό όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στις 12, κρατώντας τη φωτογραφία του αγαπημένου της στα χέρια.  

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου πιλότου αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να προσφερθούν 1000 τριαντάφυλλα και 1000 κουφέτα σε όσους πήγαν για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη, καθώς η Μαρία και ο Στάθης ετοιμάζονταν να παντρευτούν.
Κηδεία Τσιτλακίδη (4)
 

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live την κηδεία του σμηναγού Τσιτλακίδη - Συντετριμμένοι οι γονείς του

Την Κυριακή θα το στρώσει ακόμη και στην Μεσογείων - Η πρόβλεψη Καλλιάνου για την Αττική


Ο Κλίντον ασχολιόταν με τη Λεβίνσκι κι άφησε να του ξεφύγει ο μπιν Λάντεν, λέει πρώην βοηθός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης