Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Ο συνάδελφός του που επρόκειτο να τον παντρέψει μετέφερε το ξίφος και το πηλίκιό του
Μια άκρως συγκινητική στιγμή στο Νευροκόπι Δράμας όπου έγινε η κηδεία του 31χρονου - Με φωτογραφία στα χέρια της η σύντροφός του
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον ΕυστάθιοΤσιτλακίδη, του σμηναγού - κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.
Συντετριμμένοι έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι Δράμας, οι γονείς του 31χρονου πιλότου και λίγες ώρες αργότερα έφτασε το φέρετρό του καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Μπροστά βρέθηκε ο φίλος και συνάδελφός του ο οποίος επρόκειτο να τον παντρέψει με την αγαπημένη του Μαρίας. Ο φίλος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη περπάτησε μπροστά από το φέρετρο κρατώντας στα χέρια του το πηλίκιο και το ξίφος του 31χρονου σμηναγού κουμπάρου του. Ο ίδιος φάνηκε ξεκάθαρα στην κάμερα πως με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Δείτε βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8tu097v4vt)
Με φωτογραφία του σμηναγού Τσιτλακίδη στα χέρια η σύντροφός του στην κηδεία
Στις 10 το πρωί έφτασε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μαρία, για το τελευταίο αντίο στον σμηναγό - κυβερνήτη του μαχητικούPhantom F-4που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας. Η συντετριμμένη κοπέλα έφτασε στον ναό όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στις 12, κρατώντας τη φωτογραφία του αγαπημένου της στα χέρια.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου πιλότου αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να προσφερθούν 1000 τριαντάφυλλα και 1000 κουφέτα σε όσους πήγαν για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη, καθώς η Μαρία και ο Στάθης ετοιμάζονταν να παντρευτούν.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.