Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (30/1) ο 40χρονος άνδρας τον οποίο κατήγγειλε για δύο βιασμούς σε βάρος της η 33χρονη σύζυγός του.
Η καταγγελία για τον 40χρονο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», έγινε χθες, Κυριακή, με την 33χρονη να υποστηρίζει ότι ο πρώτος βιασμός έγινε τα ξημερώματα με αποτέλεσμα αυτή να φύγει προσωρινά από το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας.
Όταν τελικά ο 40χρονος ξεκλείδωσε την πόρτα και επέτρεψε την είσοδο στην 33χρονη τότε εκείνη καταγγέλλει ότι έπεσε ξανά θύμα βιασμού
Μετά την καταγγελία από τη γυναίκα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 40χρονου το απόγευμα της Κυριακής.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία