Βρήκαν τον διαρρήκτη τριών καταστημάτων στην Κοζάνη

Βρήκαν τον διαρρήκτη τριών καταστημάτων στην Κοζάνη

Συνολικά έκλεψε 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 70 ευρώ

police-thumb-large
Μετά το... διήμερο διαρρήξεων, την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, κατά την διάρκεια του οποίου παραβίασε τρία καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης, ήρθε και η ώρα της δικαιοσύνης για τον δράστη που άρπαξε από τα ταμεία συνολικά 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 70 ευρώ, ενώ σε τουλάχιστον μία περίπτωση είχε και τσιλιαδόρο.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας προέκυψε ότι ένας 49χρονος Έλληνας ήταν αυτός που διέπραξε τις κλοπές την ίδια μεθοδολογία, παραβιάζοντας το παράθυρο ή την πόρτα της εισόδου των καταστημάτων και, το μεσημέρι της Πέμπτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Μετά την προανάκριση, σχηματίστηκε σε βάρος του 49χρονου δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τα στοιχεία του τσιλιαδόρου.

Επίθεση σε αστυνομικό από νεαρή κλέφτρα

Δεν έφτανε που έκλεβε, ήταν και... ζόρικη μία Ελληνίδα που δεν δίστασε να αντιδράσει βίαια προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψή της, όταν εντοπίστηκε με ένα σωρό κλεμμένα είδη ένδυσης που είχε αρπάξει το απόγευμα της Πέμπτης από ένα εμπορικό κατάστημα στη Λάρισα! Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν διαπίστωσε ότι η "πελάτισσα" που είχε μόλις φύγει από το μαγαζί είχε κλέψει πουλόβερ, παντελόνια και άλλα είδη ένδυσης.

Η δράστιδα εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά αντιστάθηκε σθεναρά σπρώχνοντας βίαια έναν αστυνομικό και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, τελικά ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που της απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων, ενώ τα κλεμμένα ενδύματα αποδόθηκαν στην επιχείρηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον παιδόφιλο που βίασε τους τρεις γιους της

Viral η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte - «Τι είπες ρε μ@@@κα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης