Πλήρωσε ακριβά το θράσος του ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος πλησίασε με το ποδήλατο που οδηγούσε μια 19χρονη Ελληνίδα την ώρα που εκείνη βάδιζε στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων στην πόλη των Ιωαννίνων και τη «χούφτωσε», το μεσημέρι του Σαββάτου!
Μετά την πρώτη έκπληξη, η κοπέλα αντέδρασε άμεσα και ειδοποίησε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, δίνοντας σαφή περιγραφή του ποδηλάτη, τον οποίο εντόπισαν μετά από λίγο να κινείται στην ευρύτερη περιοχή και του πέρασαν χειροπέδες.
Ο 17χρονος Αλβανός προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.