Περιπετειώδης σύλληψη οδηγού με πλαστό δίπλωμα και τσιγαριλίκι

Περιπετειώδης σύλληψη οδηγού με πλαστό δίπλωμα και τσιγαριλίκι

Ο τροχονομικός έλεγχος κατέληξε σε καταδίωξη

opke
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αστυνομία στο Βελεστίνο Μαγνησίας για τη σύλληψη ενός 43χρονου ο οποίος τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, μόλις ο έλεγχος έδειξε ότι το δίπλωμα οδήγησης που κατείχε ήταν πλαστό, αλλά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του και ναρκωτικά!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου από αστυνομικούς του τμήματος Ρήγα Φεραίου σε έναν 43χρονο Αλβανό που οδηγούσε το ιδιόκτητο I.X. αυτοκίνητό του, αλλά διαπιστώθηκε ότι η άδεια ικανότητας οδήγησης που επέδειξε ήταν εμφανώς πλαστή. Όμως, αντί να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών, μπήκε στο όχημα του και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν με το περιπολικό και να καλέσουν ενισχύσεις.

Τελικά, με τη συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή περιοχή. Κατά την σωματική έρευνα που έγινε στον απείθαρχο οδηγό, βρέθηκε στην κατοχή του ένα τσιγαριλίκι κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απείθεια, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.






Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που Αμερικανός αστυνομικός σκοτώνει μαύρο ακτιβιστή που απειλούσε γυναίκα με μαχαίρι

«Θα στηρίξω τους Ορθόδοξους, να γίνει μουσείο η Αγιά Σοφιά» - Τι λέει ο Φέτερμαν για Ελλάδα-Τουρκία

Θα κατέβει υποψήφιος ο Τραμπ μετά τις κακές επιδόσεις των υποψηφίων του στις κάλπες; 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης