Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Συνελήφθη 58χρονος με περισσότερα από δύο κιλά κοκαΐνης
Ο Βραζιλιάνος συλληφθείς είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα στην αποσκευή του
Συνελήφθη χθες, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος από την Βραζιλία κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών.
Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος κατείχε δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους δύο κιλών και 30 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρύψει ανάμεσα στα τοιχώματα της αποσκευής του.
Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός αφίχθη στη χώρα, μέσω της Ντόχα, προερχόμενος από το Σάο Πάολο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ