Επτά διακινητές συνελήφθησαν χθες στη Ροδόπη για μεταφορά μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.
Ειδικότερα, οι συλλήψεις έγιναν στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης όπου δύο διακινητές εντοπίστηκαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα επτά και πέντε μετανάστες αντίστοιχα.
Επίσης, στον οικισμό Παγούρια Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν διακινητή που μετέφερε παράνομα έξι μετανάστες και στη συνέχεια ακόμη δύο διακινητές στην επαρχιακή οδό Ιάμπολης-Καρυδιάς καθώς εντόπισαν τον έναν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό δεύτερο διακινητή και επιβαίνοντες έξι μετανάστες.
Η τελευταία σύλληψη σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Κοσμίου-Ιτέας και αφορά διακινητή που με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα επτά μετανάστες.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.