Επιχειρηματίας 27 ετών συνελήφθη στα Χανιά με την κατηγορία του βιασμού 19χρονης το βράδυ της Κυριακής σε πάρτι που έγινε στα Φαλάσαρνα.
Η κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από τον άνδρα, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη συνέχεια στην προσαγωγή του.
Η ΕΡΤ Χανίων ανέφερε ότι ο ίδιος αρνήθηκε το συμβάν.
Την Τρίτη ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Επιπλέον αναμένεται και το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την κοπέλα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.