Σε κατάσταση σοκ η 30χρονη ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Σε κατάσταση σοκ η 30χρονη ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Περαστικοί ενημέρωσαν την Αστυνομία - Μήνυσε τον δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε μετά από την άγρια επίθεση εναντίον της

woman-abuse-0
Σε επαφή με τους δικηγόρους της είναι 30χρονη ιδιοκτήτρια  Κέντρου Αισθητικής στα βόρεια προάστια, που δέχθηκε άγρια επίθεση  από τον 22χρονο σύντροφό της μέσα σε αυτοκίνητο , τα ξημερώματα της Κυριακής. Μετά από τη μήνυση που κατέθεσε, η γυναίκα επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον γοφό, ο οποίος στη συνέχεια την πέταξε έξω από το αμάξι του σέρνοντάς την από τα μαλλιά. 

Στη συνέχεια, ο 22χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί το κινητό της συντρόφου του, όπως ανέφερε η παθούσα στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου.  

Όπως ανέφερε η 30χρονη, ο εφιάλτης για εκείνη ξεκίνησε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ενώ βρισκόταν με τον σύντροφό της μέσα στο σταματημένο  αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Κηφισού, στο Νέο Φάληρο,εκείνος καταλήφθηκε από αμόκ ενώ συζητούσαν και της επιτέθηκε με άγριο τρόπο, χτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την φέρει στα πρόθυρα της λιποθυμίας. 

Ο 22χρονος δεν σταμάτησε εκεί,  αλλά στη συνέχεια  άρπαξε  απο τα μαλλιά την 30χρονη, την έσυρε  έξω απο το αυτοκίνητο και αφού την πέταξε  στην άσφαλτο, πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο. Το θύμα εντοπίσθηκε σε κατάσταση σοκ  απο διερχόμενους οδηγους οι οποίοι ενημέρωσαν  την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης την μετέφραν  με περιπολικό στο τοπικό τμήμα οπου κατέθεσε μήνυση εναντιον του 22χρονου συντρόφου της.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος

Συγκλονιστικά πλάνα από τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους MV-22 Osprey σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο

Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης