Νέο Φάληρο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 30χρονη από τον 22χρονο σύντροφό της - Την παράτησε ημιλιπόθυμη στον δρόμο

Νέο Φάληρο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 30χρονη από τον 22χρονο σύντροφό της - Την παράτησε ημιλιπόθυμη στον δρόμο

Της έριξε μπουνιές, την έσυρε από τα μαλλιά και την πέταξε στη μέση του δρόμου - Τι καταγγέλλει η κοπέλα

GIRL_ABUSE_2
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε μια νεαρή γυναίκα στο Νέο Φάληρο. Ο «εκρηκτικός» 22χρονος και ενώ το ζευγάρι από τα βόρεια προάστια, βρισκόταν στο αυτοκίνητο, όρμησε πάνω στην εντυπωσιακή 30χρονη, ιδιοκτήτρια κέντρου ασισθητικής, της έριξε μπουνιές στο κεφάλι και το πρόσωπο και στη συνέχεια αφού την έσυρε από τα μαλλιά, την πέταξε στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Διερχόμενοι οδηγοι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και η κοπέλα τραυματισμένη μετεφέρθη με περιπολικό στο τοπικό τμήμα οπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του συντρόφου της.

Η έκρηξη

Ο εφιάλτης για την 30χρονη κοπέλα απο την περιοχή των βορείων προαστίων άρχισε να ξεδιπλώνεται γύρω στις 5 το ξημέρωμα της Κυριακής. Όπως κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου, βρισκόταν με τον 22χρονο σύντροφό της στο όχημα του επί της λεωφόρου Κηφισού, όταν ξαφνικά και ενώ μιλούσαν «άναψαν τα αίματα».

Ο 22χρονος, σε κατάσταση αμόκ, πραγματοποιεί μια σφοδρή επίθεση εναντίον της.

Ορμά σαν λυσσασμένη γάτα και της ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι. Η κοπέλα, βρίσκεται στα πρόθυρα της λιποθυμίας, όμως ο οξύθυμος σύντροφος δεν σταματά εκεί. Ανοιγει την πόρτα του οχηματος, βγαίνει έξω και πλησιάζει την πλευρά του συνοδηγού. Με πρωτοφανή βία, αρπάζει απο τα μαλλιά την 30χρονη, την σέρνει έξω απο το αυτοκίνητο και αφού την πετάει στην άσφαλτο, μπαινει μέσα, πατάει γκάζι και εξαφανίζεται. Το θύμα σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένο και στον αριστερό γοφό, εντοπίζεται απο διερχόμενους οδηγους οι οποίοι ενημερώνουν την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης, φθάνουν στο σημείο και το θύμα μεταφέρεται με περιπολικό στο τοπικό τμήμα οπου κατέθεσε μήνυση εναντιον του 22χρονου που την κακοποιησε με αυτον τον βάρβαρο τρόπο.

Ειδήσεις σήμερα

Δικάζεται σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης - Το βίντεο με την επίθεση και οι ισχυρισμοί του τραγουδιστή

Τα μεγάλα κεφάλια των αλβανικών συμμοριών ψάχνει η αστυνομία μετά το μακελειό με τους τρεις νεκρούς στα Κάτω Πατήσια

Επικοινωνιακό ντεμαράζ Μητσοτάκη - Πότε θα «κλειδώσουν» οι αποφάσεις για το πότε θα γίνουν εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης