Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Είναι η δεύτερη φορά που ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος νοσεί με Covid-19.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κκ Ιερώνυμος είναι ασυμπτωματικός. Παραμένει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε απομόνωση και παρακολουθείται από τον προσωπικό του γιατρό.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος έχει ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις του. Μέχρι και σήμερα το πρωί ο κκ Ιερώνυμος είχε συναντήσεις, με τελευταία αυτή που είχε το πρωί της Πέμπτης με τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.