Έγκλημα στην Καβάλα: Ανατριχιαστικές οι εικόνες στο βίντεο με τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της Αΐντας

Έγκλημα στην Καβάλα: Ανατριχιαστικές οι εικόνες στο βίντεο με τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της Αΐντας

Το βίντεο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία δείχνει καρέ - καρέ  όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια - Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Αΐντας - Οργή για τις αναρτήσεις του συζυγοκτόνου

farmakopoios-kavala34343
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου που δολοφονήθηκε η Αΐντα από τον σύζυγό της, την Πέμπτη, στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές για ότι έγινε.

Όπως προκύπτει από το βίντεο, περίπου στις 16.30 της Πέμπτης, η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια.

Η 43χρονη κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι, όπου ακολουθούν περίπου τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την 43χρονη, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjuit1fngp8p)


Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας που δολοφόνησε ο σύζυγος της μέσα στο φαρμακείο στις Πηγές. Φίλοι συγγενείς δεν μπορούν να βρουν λόγια παρηγοριάς για να πουν στους συγγενεις που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλοι μιλούν για μια γυναίκα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να βοηθήσει οποιον έχει ανάγκη, ενώ η σκέψη τους είναι στα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης


Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος συζυγοκτόνος και αύριο το πρωί οι θεράποντες γιατροί θα κρίνουν ποτέ θα λάβει εξιτήριο ώστε να μπορέσει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Iδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι ο 55χρονος είχε σήμερα στα χέρια του κινητό και ανέβασε ανάρτηση για την γυναίκα αποχαιρετώντας την σαν μην την σκότωσε ο ίδιος. «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά... Με σύννεφα στολισμένη... Ντυμένη νύφη στους θεούς...» έγραψε στο Facebook. Μάλιστα ο ίδιος αλλαξε την φωτογραφία προφίλ του και έβαλε μια από το γάμο τους που την κρατάει αγκαλιά και χαμογελούν και δυο δείχνοντας ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

anart


Την ημέρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα τιμά και γιορτάζει την ιερότητητα της μητέρας, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και όλη η Ελλάδα, κηδεύει μία μάνα. Μία μάνα που έπεσε θύμα της υποτιθέμενης αγάπης ενός συζύγου δυνάστη", δήλωσε πριν την κηδεία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης.

Γυναικοκτονία Καβάλα - Κηδεία 43χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης