Βασίλης Ντινόπουλος: «Eίχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό» λέει ο αδερφός του

Βασίλης Ντινόπουλος: «Eίχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό» λέει ο αδερφός του

«Το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε» αναφέρει για τα προβλήματα υγείας του Βασίλη Ντινόπουλου ο αδερφός του Αναστάσης - Εξήγησε πώς έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του

dinopoulos1
«Ο αδερφός μου ήταν χαρισματικός» με αυτά τα λόγια αποχαιρετά τον αδερφό του, Βασίλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος.

Πανελλήνια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 33χρονου. Ο Βασίλης Ντινόπουλος διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του και με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε στoν Alpha ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος.




Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

Την Τετάρτη η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5/2022, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και...

Posted by Vasilis Din on Monday, May 2, 2022

Πολλοί είναι οι φίλοι του που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Βασίλης δεν είναι πια στη ζωή.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», γράφει μια φίλη του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», γράφει άλλος φίλος του.

Ένας φίλος του του αφιερώνει ένα απόσπασμα από την ταινία «Στη χώρα των μαγικών πλασμάτων» και γράφει: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Επειδή ξέρω πόσο σου άρεσε η συγκεκριμένη ταινία, Βασίλη, αυτό είναι για σένα».

Where the Wild Things Are Goodbye scene


Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: «Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο»

Το 2020 ο Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, αλλά και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον αποχαιρετήσουν και να εκφράσουν τη θλίψη τους.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει...

Posted by Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου / Greek Film Centre on Monday, May 2, 2022

Αποχαιρετούμε με βαθειά θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο. Το Hellenic Film Commission του Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου /...

Posted by Hellenic Film Commission on Monday, May 2, 2022



«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. "Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα" Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA...

Posted by Thessaloniki International Film Festival on Monday, May 2, 2022


«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά», αναφέρεται στη δημοσίευση της σελίδας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

TIFF61 | GREEK FILM CENTRE BEST LOCATION AWARD



Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989 και σπούδασε κινηματογράφο στο UCA στην Αγγλία από το 2009 μέχρι και το 2013. Μάλιστα έχει συμμετάσχει σαν σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής σε ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο και διαφημιστικά.

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ και με τα χρόνια είχε γίνει επαγγελματίας. Ένα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές.

Eπικίνδυνα sportς


Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.





Δείτε βίντεο: Βασίλης Ντινόπουλος: Συλλυπητήρια από φίλους και γνωστούς για τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου
Βασίλης Ντινόπουλος: Συλλυπητήρια από φίλους και γνωστούς για τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου


Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης